İngilizce Çalışmaları

Özel İngilizce , İngilizce Çalışmaları


1 – İngilizce Öğretmeni ( Bireysel – Kişiye Özel – İngilizce Öğretmeni )
2 –
İngilizce Öğretmeni ( 4 kişilik gruplara  – İngilizce Öğretmeni )

1 ) ………….. lingering on your faults and disadvantages, remind yourself of the advice and security you can provide your child as an older man.

A) In order that
B) In accordance with
C) So as to
D) Regardless of
E) Instead of

2 ) For the perpetrators of this tragedy, the Boston marathon may have been an ideal event, because 26-mile road races through public streets are harder to secure than, say, the Super Bowl, ………… everyone comes to one defined location, and first pass through detectors as if headed to the airport gate.

A) where
B) that
C) from which
D) whenever
E) why

3 ) ………….. an intervention involving, among others, former NFL Commissioner Pete Rozelle, former CBS Sports President Peter Lund and former PGA Tour Commissioner Deane Beaman, Summerall checked into the Betty Ford Clinic in April 1992.

A) As long as
B) Although
C) After
D) In conclusion
E) As though

4 ) ………….. he was also a defensive back, Summerall was primarily a kicker, making 100 field goals and 256 of 265 extra points in his career.

A) As soon as
B) By the time
C) When
D) While
E) Only if

5 ) …………… breaking his arm in the preseason as a rookie for Detroit, Summerall played five years for the Chicago Cardinals before four seasons with the Giants.

A) Although
B) While
C) In case
D) Since
E) After

6 ) I first acclimated to the diffuse background threat of urban bombing in the summer of 2002, when I moved to Istanbul, …………. small explosives had become the weapon of choice for assorted separatists and radicals in the 1990s.

A) that
B) by which
C) which
D) where
E) whether

7 ) At some point, Jerusalem required restaurants to post a security guard at the front entrance; they’re still there, …………. at some of the glossier addresses they now wear short black skirts.

A) that
B) though
C) where
D) whether
E) similiar

8 ) It doesn’t matter terribly …………… the other, larger part of security in Israel, the part that’s less visible and quite possibly not suitable for export.

A) because of
B) in spite of
C) regardless of
D) despite
E) as much as

9 )…………. quick stops in Seoul and Beijing, U.S. Secretary of State John Kerry touched down in Tokyo on Sunday to meet with Japanese officials and discuss North Korea’s recent threats.

A) Even if
B) In case
C) Whenever
D) After
E) What

10 ) Faisal al-Miqdad, Syria’s vice-foreign minister, dubbed the U.K. and France “new colonialists” for providing political and military support to opposition fighters, who are seeking to overthrow president Bashar al-Assad, ………… who Damascus maintains are terrorists.

A) so
B) since
C) but
D) moreover
E) therefore

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) E
2 ) A
3 ) C
4 ) D
5 ) E
6 ) D
7 ) B
8 ) A
9 ) D
10 ) C


Özel İngilizce , İngilizce Çalışmaları


Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment