İngilizce Denemeleri

İNGİLİZCE SINAV DENEMELERİ

1 –İngilizce Öğretmeni ( Bireysel – Kişiye Özel – İngilizce Öğretmeni )
2 –
İngilizce Öğretmeni ( 4 kişilik gruplara  – İngilizce Öğretmeni )

1 ) …………. the various delays, Bizet appears to have resumed work on Carmen early in 1874.

A) Because of
B) Due to
C) In case of
D) After
E) Behalf of

2 ) In a career cut short by his early death, he achieved few successes ………… his final work, Carmen, became one of the most popular and frequently performed works in the entire opera repertory.

A) before
B) moreover
C) in addition to
D) just as
E) whereas

3 ) In September 1860, ………….. visiting Venice with his friend and fellow-laureate Ernest Guiraud, Bizet received news that his mother was gravely ill in Paris, and made his way home.

A) so
B) yet
C) while
D) whether
E) when

4 ) …………… 86 years old, Monteux asked for, and received, a 25-year contract with a 25-year option of renewal.

A) Because
B) Since
C) As soon as
D) Though
E) By the time

5 ) Since  2000, the LSO ……………… commercial CD recordings on its own label, LSO Live.

A) has been published
B)  published
C)  is published
D) was  published
E)  has published

6 ) …………  his studies at Juilliard, and the Eastman School of Music, Williams returned to Los Angeles, where he began working as an orchestrator at film studios.

A) As long as
B) Even though
C) Unless
D) Since
E) After

7 ) ………… it was the highest-grossing film during the week that immediately followed its release on June 15, 2007 in North America, and while it received two out of fifteen awards nominations, critics gave it generally unfavorable reviews.

A) In order that
B) As a result
C) Furthermore
D) When
E) While
8 ) Despite all this, Dodge Brothers’ sales ……….already ……….. to seventh place in the industry by 1927, and Dillon, Read ……………… looking for someone to take over the company on a more permanent basis. Eventually Dodge was sold to Chrysler Corporation in 1928.

A) has…..dropped / began
B) had been …..dropped / began
C) has ….dropped / begin
D) had…..dropped / began
E) ……….dropped / began

9 ) This was a mild form of streamlining, which saw sales jump remarkably over the previous year even though Dodge as a whole still dropped to fifth place for the year ……….. two years of holding down fourth.

A) by
B) after
C) while
D) such as
E) as

10 ) Ever since the beginning of its history in 1914, Dodge …………….. light truck models.

A) has offered
B) has been offered
C) offered
D) would be offered
E) was being offered


CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) A
3 ) C
4 ) D
5 ) E
6 ) E
7 ) E
8 ) D
9 ) B
10 ) A

İngilizce Denemeleri

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment