İngilizce Denemesi


Özel İngilizce İngilizce Denemesi

1 – İngilizce Öğretmeni ( Bireysel – Kişiye Özel – İngilizce Öğretmeni )
2 –
İngilizce Öğretmeni ( 4 kişilik gruplara  – İngilizce Öğretmeni )

 

1 ) ………… his final game with Madden, Summerall remained a full-time broadcaster for Fox one more season, doing primarily Dallas Cowboys games during the 2002 season.

A) As soon as
B) Even though
C) As long as
D) After
E) In case

2 ) Security is a way of life in this country  most famously at the airport, ………… the solemn questioning and extraordinary inspections are almost a feature of a tourist visit, one that visitors often relate afterward with the specificity of a lion sighting after a  drive through a game park.

A) where
B) that
C) by which
D) whether
E) when

3 ) Softening his tone slightly, he suggested that the U.S. could be willing to talk with the North, but  …………. Pyongyang takes steps toward giving up its nuclear-weapons program.

A) Unless
B) only if
C) in case
D) because
E) since

4 ) This makes sense: older North Koreans remember the early Kim Il Sung era  ……………. the collapse of the Soviet Union and the famine of the 1990s as a better time.

A) as if
B) what is more
C) in order that
D) as
E) before

5 ) ……….. some candidates are being wounded, kidnapped or threatened, many are withdrawing their candidacy.

A) While
B) Whether
C) Whereas
D)
E) As

6 ) Paul Callanan, 26, a spokesperson for the group Socialist Students, says that ………….he came of age long after Thatcher was out of office, he’ll still be protesting the funeral.

A) in order that
B) although
C) so that
D) furthermore
E) when

7 ) ………….. it’s not yet clear how many people will show up to protest the funeral procession or service, recent rallies indicate that numbers will likely be significant.

A) By the time
B) As soon as
C) As long as
D) Though
E) Whenever

8 ) London has been the site of terrorist attacks in the past, notably during the 7/7 bombings in 2005, and Thatcher herself was the target of a terrorist attack back in 1984, ………….. the Irish Republican Army orchestrated the bombing of the Conservatives’ conference in a Brighton hotel.

A) but
B) when
C) while
D) since
E) so

9 ) Alexei Navalny could not sit still. In his office, a week …………… his trial for embezzlement, the Russian opposition leader paced around the room, stopping now and then to sketch diagrams of his case on a whiteboard, or to grab his head and tell me, “It’s mad. It’s absolutely mad.

A) as
B) as much as
C) so
D) such as
E) before

10 ) …………… the probe was ongoing, police had the right to conduct surveillance on Navalny, tap his phones, read his e-mails and seize evidence from the homes of anyone even vaguely connected to the case.

A) Unless
B) After
C) Before
D) Even though
E) As long as

 

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) A
3 ) B
4 ) E
5 ) E
6 ) B
7 ) D
8 ) B
9 ) E
10 ) E

 

Özel İngilizce İngilizce Denemesi

 

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment