İngilizce Denemesi

İNGİLİZCEDE DENEME SINAVI

1 –İngilizce Öğretmeni ( Bireysel – Kişiye Özel – İngilizce Öğretmeni )
2 –
İngilizce Öğretmeni ( 4 kişilik gruplara  – İngilizce Öğretmeni )

1 ) …………… her beguiling Seguidilla provokes José to an exasperated high A sharp shout, Carmen’s escape is preceded by the brief but disconcerting reprise of a fragment from the Habanera.

A) Providing
B) Provided
C) Unless
D) Whether
E) After

2 ) Act 2 begins with a short Prelude, based on a melody that José will sing offstage ………. his next entry.

A)because of
B) before
C) owing to
D) in case of
E) whereas
<!–[if !supportLineBreakNewLine]–>
3 ) Bizet was a great admirer of Rossini’s music, and wrote not long ………….. their first meeting that “Rossini is the greatest of them all, because like Mozart, he has all the virtues”.

A) whereas
B) just as
C) after
D) as long as
E) as well as

4 ) On 27 January 1858 Bizet arrived at the Villa Medici, a 16th-century palace that ………….. 1803 had housed the French Académie in Rome and…………. he described in a letter home as “paradise”.

A) of which
B) why
C) whereby
D) by which
E) which

5 ) …………… this distraction, Bizet revised his opinions of Wagner’s music, which he had previously dismissed as merely eccentric.

A) İn case of
B) Despite
C) As a result of
D) Because of
E) In accordance with

6 ) …………… a condition of the offer was that the opera should be the composer’s first publicly staged work, Bizet hurriedly withdrew La guzla from production and incorporated parts of its music into the new opera.

A) As soon as
B) By the time
C) Whenever
D) Because
E) whether

7 ) Since 1862 Bizet ………………… intermittently on Ivan IV, an opera based on the life of Ivan the Terrible.

A) had worked
B) has worked
C) has been working
D) worked
E) had been working

8 ) While La jolie fille was in rehearsal, Bizet worked with three other composers, each ………….. contributed a single act to a four-act operetta Marlborough s’en va-t-en guerre.  ices.

A) whom
B) in whom
C) by whom
D) who
E) of whom

9 ) Since 1982, the LSO………………..in the Barbican Centre in the City of London.

A) has based
B) is  based
C)  based
D) has been based
E) was  based
<!–[if !supportLineBreakNewLine]–>
10 ) Also in 1916, Dodge Brothers vehicles won acclaim for durability ………… in service with the U.S. Army’s Pancho Villa Expedition into Mexico.
<!–[if !supportLineBreakNewLine]–>
A) while
B) so
C) in case
D) that
E) if

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) E
2 ) B
3 ) C
4 ) E
5 ) B
6 ) D
7 ) E
8 ) E
9 ) D
10 ) A

İngilizce Denemesi

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment