İngilizce Grammer Hazırlık


1 –İngilizce Öğretmeni ( Bireysel – Kişiye Özel – İngilizce Öğretmeni )
2 –
İngilizce Öğretmeni ( 4 kişilik gruplara  – İngilizce Öğretmeni )


1 ) It refers to the work done in providing primary care, secondary care and tertiary care, …………… in public health.

A) such as
B) in case
C) similiar
D) as well as
E) as long as

2 ) …………. the definitions of the various types of health care vary depending on the different cultural, political, organizational and disciplinary perspectives, there appears to be some consensus that primary care constitutes the first element of a continuing health care process, that may also include the provision of secondary and tertiary levels of care.

A) As soon as
B) As long as
C) While
D) Whether
E) What

3 ) It can be thought as a hospital where pretty much any procedure is available ………..  there may not be sub-specialist with that training at a given tertiary care hosptial.

A) whereas
B) in order that
C) when
D) hence
E) in case

4 ) For example, social health insurance is ………….a nation’s entire population is eligible for health care coverage, and this coverage and the services provided are regulated.

A) what
B) whether
C) whomever
D) where
E) which

5 ) We have to understand that these self defense groups are not the ……………. the violence in Mexico but a consequence.

A) as a result of
B) in accordance with
C) owing to
D) in case of
E) because of

6 ) Scientists at the U.S. CDC in Atlanta are expecting a sample of the H7N9 virus from China …………. continue their research, and ensure they’re prepared in case something widely contagious emerges.

A) owing to
B) in order that
C) in order to
D) in spite of
E) regardless of

7 ) More than 2,000 people, including all surviving U.S. Presidents …………. representatives of foreign states and figures from the world of entertainment, will fill St. Paul’s cathedral next Wednesday for the funeral of Margaret Thatcher.

A) as well as
B) hence
C) similiar
D) despite
E) so long as

8 ) Access to health care varies across countries, groups and individuals, largely influenced by social and economic conditions ………….. the health policies in place.

A) as long as
B) in addition to
C) owing to
D) as well as
E) in case

9 ) It thickens slightly towards the base, ………… it joins a large, well-defined “bulb” that can be up to 11 millimetres (0.43 in) across.

A) whenever
B) where
C) by which
D) which
E) that

10 ) The stem varies in colour, with whitish, pale yellow-brown, pale red-brown, pale brown and grey-brown all observed, ………… the base is white.

<!–[if !supportLineBreakNewLine]–>A) so
B) while
C) therefore
D) what is more
E) because

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) D
2 ) C
3 ) A
4 ) D
5 ) E
6 ) C
7 ) A
8 ) D
9 ) B
10 ) B


Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment