İngilizce Hazırlık

İNGİLİZCE SINAVI İÇİN HAZIRLIK

1 –İngilizce Öğretmeni ( Bireysel – Kişiye Özel – İngilizce Öğretmeni )
2 –
İngilizce Öğretmeni ( 4 kişilik gruplara  – İngilizce Öğretmeni )

1 ) …………….  the 1960s most domestic gas supply in the United Kingdom was coal gas, which in its unburned form contained high levels of carbon monoxide.

A) As soon as
B) So long as
C) Even though
D) Unless
E) Before

2 ) ………….  attending MIT, Scholz joined the band “Freehold,” where he met guitarist Barry Goudreau and drummer Jim Masdea, who would later become members of Boston.

A) Moreover
B) By the time
C) As much as
D) While
E) Such as

3 ) ………… it was still much smaller than Fox, Twentieth Century was the senior partner in the merger.

A) When
B) Although
C) As though
D) If only
E) In case

4 ) Its leading female star, Janet Gaynor, was fading in popularity and promising leading men James Dunn and Spencer Tracy had been dropped…………… heavy drinking.

A) because of
B) as a result of
C) regardless of
D) behalf of
E) in case of

5 ) Zanuck stayed on as chairman until 1971, ………. there were several expensive flops in his last years, resulting in Fox posting losses from 1969 to 1971.

A) since
B) but
C) so
D) while
E) that

6 ) …………… the high toxicity of mercury, both the mining of cinnabar and refining for mercury are hazardous and historic causes of mercury poisoning.

A) In conrast
B) Behalf of
C) In case of
D) Because of
E) As a result of

7 )  Since the 1930s some vaccines have contained the preservative thiomersal,…………….. is metabolized or degraded to ethyl mercury.

A) that
B) in which
C) which
D) where
E) by which

8 ) ……………  it was widely speculated that this mercury-based preservative can cause or trigger autism in children, scientific studies showed no evidence supporting any such link.

A) Because
B) By the time
C) Once
D) Although
E) Unless

9 ) While  in Vienna, Fleischmann persuaded Monteux…………… accept the chief conductorship …….. the orchestra.

A) by / of
B) to / of
C) with / for
D) in / from
E) at / about

10 ) Since 1935 the LSO has recorded the musical scores of……….. 200 films.

A) more than
B) with
C) by
D) rather
E) such as

CORRECT ANSWERS (Doğru Yanıtlar)

1 ) E
2 ) D
3 ) B
4 ) A
5 ) B
6 ) D
7 ) C
8 ) D
9 ) B
10 ) A

İngilizce Hazırlık

 

Related Posts

No Comments Yet.

Leave a Comment